Cursos d’Anglès: English Cambridge

“The limits of my language are the limits of my world”

Ludwig Wittgenstein

Cursos Infantils

Són cursos pensats per alumnes de Primària. Es treballa en grups reduïts de màxim 8 alumnes, ja que entenem que per les llengües és fonamental aprendre’ls en grup, ja que l’únic sentit que té aprendre una llengua és per poder comunicar-se amb persones que la parlen.

El Contingut dels Cursos es Focalitza en 5 Eixos Fonamentals

Speaking

Gramàtica

Escritura

Lectura

Cursos First Certificate (CAF)

Són cursos pensats per alumnes d’ESO fins a Adults que preparen als estudiants per l’obtenció del First Certificate (CAF). Es treballa en grups reduïts de màxim 8 alumnes, ja que entenem que per les llengües és fonamental aprendre’ls en grup, ja que l’únic sentit que té aprendre una llengua és per poder comunicar-se amb persones que la parlen.

L’estratègia didàctica es basa en els 4 pilars fonamentals per aprendre qualsevol llengua en el món. Escriptura-Parla-Lectura-Gramàtica (Writing-Speaking-Reading-Grammar). Es treballen activitats i jocs que involucren algun o més d’un d’aquests pilars.

Cursos Advanced (CAE)

Són cursos pensats per alumnes d’ESO fins a Adults que preparen als estudiants per l’obtenció del Advanced Certificate (CAE). Es treballa en grups reduïts de màxim 8 alumnes, ja que entenem que per les llengües és fonamental aprendre’ls en grup, ja que l’únic sentit que té aprendre una llengua és per poder comunicar-se amb persones que la parlen.

Estructura de la Sessió

L’estructura de la sessió està dividida en tres parts: PART-WHOLE-PART.

La primera part és un escalfament mental en el qual juguem a jocs en Anglès que ajuden a introduir els conceptes que es treballaran al bloc principal, la part principal (WHOLE) és on es concentra el gruix de la matèria i es treballen continguts especialment dissenyats per Merlino Academy, a la part final s’acaba amb un petit joc en el qual s’involucren els conceptes treballats durant la sessió en una situació global i s’avalua el progrés dels alumnes.

Contacte

Telèfon

+34 676 16 76 96

Email

info@merlinoacademy.cat

Direcció

C/ Pompeu Fabra 13, planta 2, porta 5. 08242 Manresa, Barcelona