Batxillerat: Cursos i Classes

“The limits of my language are the limits of my world”
Ludwig Wittgenstein

Cursos de Reforç General

Són cursos de reforç general escolar pensats per ajudar als alumnes en la seva evolució acadèmica. Es treballa conjuntament amb el currículum de continguts proveït pel departament d’educació de la Generalitat de Catalunya, és a dir, completem la formació que no s’ha pogut fer a l’escola per afavorir el coneixement integral i de qualitat dels alumnes.

Seguim la metodología Merlino. Les classes són divertides, inspiradores, es fomenta el pensament crític a través del joc, l’humor i del rigor. Es treballa en grups reduïts on els alumnes porten la seva feina de l’escola per a poder completar-la, els professors ofereixen suport, assessorament i avaluen la qualitat del treball realitzat pels alumnes durant la sessió.

Els professors proposen continguts exclusius de Merlino Academy quan els alumnes acaben la seva feina de manera satisfactòria. La finalitat d’aquest servei és oferir un suport integral i flexible per a alumnes de Batxillerat durant el curs. Treballem totes les assignatures del curs de Batxillerat, amb la possibilitat de classes particulars puntuals en cas de necessitat específica.

  • Si els teus fills tenen algun tipus de dificultat en seguir el ritme escolar i necessiten algun tipus de suport.
  • Si vols fomentar l’hàbit d’estudi regular i potenciar les habilitats acadèmiques per afavorir el seu rendiment.
  • Si els teus fills han perdut el ritme de Batxillerat en alguna assignatura i necessiten suport acadèmic per reenganxar-se al curs.

Classes Particulars

És un servei totalment específic i que s’adapta a les necessitats individuals dels alumnes. Treballem les tècniques d’estudi, tècniques de raonament i gestió emocional acadèmica. Assegurem l’augment del rendiment escolar.

Seguim la metodologia Merlino. Les classes són divertides, inspiradores, es fomenta el pensament crític a través del joc, l’humor i del rigor. A Merlino Academy Manresa ens encarreguem de dissenyar els continguts específics per a cada alumne en funció de les seves necessitats acadèmiques i característiques emocionals.

  • Si els teus fills tenen algun tipus de dificultat en seguir el ritme escolar i necessiten un suport integral i específic.
  • Si vols fomentar l’hàbit d’estudi regular i potenciar les habilitats acadèmiques per afavorir el seu rendiment.
  • Si busques un complement a l’educació ordinària per a preparar als teus fills per futures carreres científiques.
  • Si creus que la qualitat de l’ensenyament rebut no és suficient.

Contacte

Telèfon

+34 676 16 76 96

Email

info@merlinoacademy.cat

Direcció

C/ Pompeu Fabra 13, planta 2, porta 5. 08242 Manresa, Barcelona