Qui Som?

“The dreamers are the saviors of the world”

James Allen

Filosofia

La nostra filosofia es basa en l’individualisme humà, creiem en les persones com a éssers únics amb característiques i habilitats pròpies. Fomenten l’autorealització, el pensament racional i lliure. Volem que els nostres alumnes siguin capaços de raonar de manera individual i que siguin conscients de les seves particularitats. Som curiosos, pioners, tenim determinació i ens apassiona la docència.

Metodologia

La nostra metodologia es basa en el joc i en la creació d’un espai que fomenti el pensament crític i la creativitat. Ens agrada que els alumnes no tinguin por a equivocar-se, busquem generar una relació de confiança i oferir un espai que permeti als estudiants maximitzar les seves característiques per tal d’afavorir la seva autoconfiança.

Treballem en grups de màxim 6 persones. Per la modalitat de grups de reforç i classes particulars el mètode s’adapta a les necessitats específiques dels alumnes.

Per a la modalitat de cursos la metodologia es basa en el mètode Part-Whole-Part. És a dir, comencem amb un escalfament que està relacionat amb el contingut que es vol treballar, aquest escalfament pot ser un joc o recordatori via Q&A (Questions and Answers). Després treballem els continguts del dia en la part principal (whole) i ens agrada acabar l’última part amb un joc que engloba els continguts impartits a la sessió de manera que es poden practicar en una situació global.

Contacte

Telèfon

+34 676 16 76 96

Email

info@merlinoacademy.cat

Direcció

C/ Pompeu Fabra 13, planta 2, porta 5. 08242 Manresa, Barcelona